Stockholms hyreslägenhetsmarknad - quit playing games with my heart

21.11.2010 kl. 14:11
Hyreslägenhetbusiness (Google: tarkoititko nån annat?) i Stockholm är som deittinet.

Vi är ett par från Skåne som nu kommer att flytta ner till Stockholm då jag (Malin) fått fast anställning på en marknadsavdelning. Sven kommer att fortsätta sina studier till gymnasielärare vid Stockholms universitet. Vi är båda mycket skötsamma samt både djur- och rökfria och har en ordnad ekonomi.

1. Liitteenä rakastunut kuva parista. Kuvassa pitää harrastaa jotain reipasta, kuten riippuliitoa tai suutelemista.
2. Opiskelu- ja työtiedot yksityiskohtaisemmin kuin mun CV:ssä.
3. Jag har goda referenser från mitt nuvarande boende. W T F.

Favorit:

"PS: Svara inte om du:
- Inte har råd."
Kommentarer (1)
Kiitos, tack...min måndag blev genast bättre då jag läste din blogg. Jatka samaan malliin!
bilderboken.ratata.fi22.11.10 kl. 15:13